25. oktober 2012
Molbordet kan nu med stolthed præsentere sit første "rigtige"
fælles produkt: En helt igennem lokal jordbærmarmelade, som er
blevet til i et unikt samarbejde mellem flere af netværkets
medlemmer!
Som de fleste måske husker, så var jordbærsæsonen i år rigtig
god. Det væltede frem med jordbær, men sæsonen var også ret kort.
Det betød en overflod af jordbær midt på sommeren, som vi dårligt
nok kunne nå at spise. Dette er den egentlige baggrund for, at
Molbordet nu kan præsentere sin helt egen jordbærmarmelade.
Jordbærrene kommer fra Trines Grønt i Auning, hvor de blev
plukket i sommervarmen i juli og siden da har ligget på frost hos
Superbest i Rønde, hvor købmand og formand for Molbordet; René
Povlsen kunne se mulighederne i de mange søde bær. Vores
madkunstner Jakob Vinkler fra SMAG i Ebeltoft, blev sat på opgaven
med at lave en opskrift på en marmelade, som skulle slå benene væk
under alle. Hos Woodshade Organics blev marmeladen kogt og
pakket og den færdige marmelade står nu på hylderne hos
Superbest i Rønde, Hos Walter i Ebeltoft, SMAG i Ebeltoft og
Knebelgodt i Vrinners.
‐Vi er simpelthen så stolte af vores marmelade! Den smager sødt
af sommer på Mols, fortæller Jakob Vinkler fra SMAG i Ebeltoft.
« Tilbage