27. februar 2012
Fredag d.2. marts 2012 hos SMAG kan du opleve fem retter af
Jakob Vinkler og Claus Udengaard med en spansk vinmenu fra
Laudrupvine.cArrangementet holdes i samarbejde med Hos Walter.
Menuen serveres ved det store bord i stuen på 1. sal i Smag kl.
18:30.
Menu:
Vin- Cava Parxet brut - Sprøde linsechips med salsa og farver
Vin - Austum Rueda Verdejo - Torskefisk med urter og brødkrumme
serveret med blomkålsrisotto soya og mandler.
Vin - Muga Blanco - Hårdt ristet laks med mango, lime og syltet
rødløg.
Vin -12 Volt Mallorca - Vinter oksesteg med græskar, æbler selleri
og jordskokker supleret med sauce og fantasi.
Vin - Don PX 1982 - Cremebrüle med spiced frugt, sorbet og et
tvist chokolade.
Kaffe og sødt!
Pris 795 kr. pr kuvert
Tilmelding SMAG tlf. 3514 1114
« Tilbage